Cégalapítás és vállalkozás Írországban

21 May 2014

ÁSZF / Magyar könyvelő Dublinban

Általános Szerződési Feltételek 

Az írországi cégalapítás, egyéni vállalkozás, adórezidens, könyvelési és bevallási szolgáltatások megrendelése a következő feltételek teljes és maradéktalan elfogadása mellett jön létre: 

1, Megrendelő elfogadja, hogy a honlapunkon és a blogunkban szereplő tájékoztatás nem teljes körű, a megfelelő üzleti döntések meghozatalához Megrendelő felelőssége, hogy minden, a számára szükséges információnak és lehetőségnek utánanézzen. 

2, A zavartalan működés érdekében Megrendelő köteles az éves szolgáltatásokat (pl. telephely stb.) azok lejárta előtt legkésőbb 2 héttel meghosszabbítani. A mindenkor aktuális árak ezen honlapon megtekinthetők. Amennyiben Megrendelő az éves szolgáltatásokat az adott határidőig nem hosszabbítja meg, tudomásul veszi és elfogadja, hogy azok a szolgáltatás lejárta után külön értesítés nélkül megszűnnek.

3, Megrendelőnek jogában áll a kifizetett szolgáltatásokat (pl. telephely, könyvelés) azok lejárta és/vagy megvalósulása előtt egyoldalúan felmondani, és másik szolgáltatóhoz fordulni, de ez esetben a szolgáltatás díja a Megrendelő számára sem részben, sem egészben nem visszatérítendő és nem váltható át semmilyen másik szolgáltatásra. 

4, A rendeléshez és a szolgáltatásokhoz megadott adatok valódiságáért és aktualitásáért kizárólag Megrendelő a felelős. 

5, Megrendelő tudomásul veszi, hogy megrendelése ezennel végleges és visszavonhatatlan valamint hogy ezek szolgáltatása a hatályos írországi és EU-s jogszabályok keretein belül történik. 

6, A szolgáltatás helyszíne az Ír Köztársaság. 

7, Az itt nem szabályozott kérdésekben és esetleges vitás ügyekben a mindenkor hatályos írországi vonatkozó törvények érvényesek és kizárólag az illetékes ír hatóságok jogosultak eljárni.

8, Ezen feltételeket Megrendelő elolvasta, értelmezte, maradéktalanul megértette és elfogadta. A megrendelt szolgáltatás(oka)t Megrendelő mint szabad akaratával mindenben egyezőt veszi igénybe. 

9, A szolgáltatások megrendelése az ÁSZF-ben foglaltak automatikus elfogadását jelenti.

No comments:

Post a Comment